KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 63

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 63

21:30 28/04/2019

Hatixhe vazhdon të këmbëngulë për dashurinë e saj me Kemaletin pashain.

Cila do të jetë levizja e rradhës së Markos dhe Parvusin?

Dikush po mundohet të fitojë zemrën e Ahsenit. Ndërsa princi Abdulkadir bëhet menjëherë xheloz…

Firuze betohet se do të marrë hak për nënën e saj të vdekur, por tashmë ky plan merret vesh edhe nga sulltanesha Seniha.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi