KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 66 – TV KLAN

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 66

Serial: 12.05.2019

A e përkrah më sulltaneshë Seniha bashkëshortin e saj?

Dy të dashuruarit takohen fshehurazi në kopësht dhe fatkeqësisht dikush i vë re ata…

Marko kërkon që të avancojnë me planin e vrasjes…

Çfarë kërkon Kemaletini nga babai i tij?

Murati zihet në kurth gjatë një operacioni sekret.

Mahmud pashai rikthehet në saraje. Çfarë do të rrëfejë ai dhe a do ta falë sulltani?

Kategori
Kryeqyteti Abdylhamid
0 Komente

Përgjigju

*

*