KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 67 – TV KLAN

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 67

Serial: 18.05.2019

Teksa në harem po përgatitën për dasëm, një letër vjen për sulltaneshë Bidarin.

Mahmud pashai i jep një të dhënë sulltanit për ta besuar atë.

Firuze dëgjon sulltaneshë Bidarin dhe Naimen teksa për flasin për Mehmet pashain.

Ky informacion menjëherë shkon në veshët e sulltaneshë Senihasë.

Firuze kërkon të tërheqë vëmendjen e Abdulkadirit duke u hequr si e sëmurë.

Ky fakt nuk i pëlqen aspak sulltaneshë Bidarit.

Kategori
Kryeqyteti Abdylhamid
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione