KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 68

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 68

21:30 18/05/2019

Sulltaneshë Bidar i kërkon Firuzës t’i qëndrojë sa më larg djalit të saj.

Çfarë do të ndodhë në takimin me sulltanin për Senihanë dhe Sabahatinin?

Naime takohet me të fejuarin e saj, ndërkohë që Hatixhe ëshë e sigurtë që kjo martesë mes tyre nuk do të ndodhë kurrë.

A do të arrijë Marko të kapë pengun e tyre?

Hatixhe takohet sërish me Kemalitinin. Sërish ata kapen nga Osman pashai…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo