KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 7

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 7

22:00 12/01/2019

Sulltan Abdulhamidi është tepër i përfshirë edhe si inxhinier në ndërtimin me forcat e veta të një hekurudhe simbol i fuqisë dhe pushtetit të Kalifatit.

Çfarë dëgjon të thuhet nga pashallarët e tij gjatë një darke, sulltan Abdulhamidi?

Mahmud pashai vazhdon të thurë plane kunder sulltanit.

Një konventë e madhe e hebrenjve po mbahet në operan e Stambollit…

Të ngjashme
UKT