KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 70 – TV KLAN

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 70

Serial: 26.05.2019

Hatixhe përballet me sulltan Abdulhamidin.

Ajo kërkon edhe prezencën e Kemaletinit dhe Naimesë. Çfarë do të pohojë ajo?

A do të arrijë Ahsen të kapë spiunen e Herzl?

Letra e Bidarit bie në duart e sulltanit. Çfarë vendimi do të marrë ai për sulltaneshën?

A do të arrijë Bidar të zbulojë se kush ja punoi asaj pas krahëve?

Abdulkadiri është sërish në telashe…

Po ashtu është Ahsen me Muratin.

Kategori
Kryeqyteti Abdylhamid
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione