KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 71

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 71

21:30 26/05/2019

Mahmud pashai shkon të takojë fshehurazi Senihanë. A do të kuptojë gjë sulltaneshë Bidari?

Një spiun është brënda në pallat por a do të kapet ai?

Cili është plani i rradhës së Markos dhe Parvus?

Një dasmë është gati për t’u bërë në saraje…

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi