KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 73

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 73

23:30 02/06/2019

A do të arrijë Marko të rimarrë përsonin që fsheh të vërtetën e Parvusit?

Me urdhër të sulltan Abdulhamidit kanë filluar ndihmat për familjet e varfra.

Hatixhe ka vendosur të martohet sa me shpejt…

Abdulkadiri vazhdon të jetë i dashuruar me Ahsenin dhe bëhet xheloz për Muratin.

A do ta miratojë sulltani projektin e djalit të tij?

Të ngjashme
UKT