Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 84

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 84

21:30 14/07/2019

Sulltani është në gjendje kome dhe asgjë nuk dihet për shërimin e tij…
Firuze ka një tjetër letër shantazhi në dorë.
Mbledhjet e qeverisë tashmë zhvillohen pa prezencen e Abdulhamidit.
Naime dëgjon diçka që nuk duhet ta kishte dëgjuar…
A do të arrijë Marko të shpëtojë sërish nga njerëzit e sulltanit?

Të ngjashme
UKT