Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 85

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 85

21:30 20/07/2019

Marko shpëton sërish por duhet të zbatojë urdhërat e Parvusit.
Të gjithë po luten për shërimin e sulltanit.
Naime ka nisur të dyshojë për Hatixhenë dhe Kemaletinin.
Abdulkadiri është i mërzitur nga sëmundja e babait dhe Mahmut pashai përfiton nga kjo situatë.
Firuze mund të zbulohet se kush është…

Të ngjashme
UKT