Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 86

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 86

21:30 21/07/2019

Më në fund sulltan Abdulhamidi bëhet më mirë dhe ngrihet nga shtrati.
Firuze nuk heq dorë nga shkatërrimi i sulltaneshë Bidarit.
Cili është plani i rradhës i Markos?
Në saraje ka nisur hetimi për helmimin e sulltanit.
Abdulkadiri vëren që vula e tij është vjedhur…

Të ngjashme
UKT