KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 2 – TV KLAN

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 2

Serial: 08.01.2019

Hatixheja shkon të takojë mbesat në sarajin e Çiriganit.

Ato janë të mërzitura nga e ndejtura brenda, por Semihaja i qetëson duke i thënë se është detyra e Sulltanit të ri për të martuar vajzat e Sulltanit të vjetër.

Sulltani vendos që inxhinierët të fillojnë të veprojnë sipas planit dhe i kërkon atyre të mos bëjnë as ndryshimin më të vogël.

Abdulkadiri bie në kurthin e Sabahatinit dhe Samirit.

Çfarë do të ndodhë me Abdulakdirin?

Kategori
Kryeqyteti Abdylhamid
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione