Kthejuni shkrimit me dorë/ Studimi: Përmirëson memorjen dhe përqëndrimin

Xhesti më i thjeshtë, të marrësh një penë dhe të shkruash, është e nevojshme për njerëzit. Në studimin e fundit të publikuar, shkrimi i dorës nuk është thjesht një ushtrim stili, por një praktikë që përmirëson memorjen dhe përqëndrimin. Pra është ilaç për mendjen tonë, dhe për këtë arsye duhet të nisim të lëmë ndonjëherë … Continue reading Kthejuni shkrimit me dorë/ Studimi: Përmirëson memorjen dhe përqëndrimin