Kudo Bashkë – Episodi 11


Kudo Bashkë – Episodi 11

17:00 20/04/2021

Lejla dhe Firuze bëjnë gati planin e rradhës për të afruar më shumë Selinin dhe Demirin.

Burak hyn fshehurazi në zyren e Jellderimit. Çfarë po kërkon kësaj here ai?

Selin merr një fustan dhuratë që do ta mahnisë Demirin me bukurinë e saj…Të ngjashme