Kudo Bashkë – Episodi 13Kudo Bashkë – Episodi 13

17:00 22/04/2021

Demir është shumë afer zbulimit të planit që Selin dhe punonjësit e tjerë kanë kundër tij.

A do të mund të zbulojë Alara që Selin dhe Demir po jentojnë në të njëjtën shtëpi?

Po Burak çfarë po kërkon kësaj here në shtëpinë e Selinit?


Të ngjashme