Kudo Bashkë – Episodi 14Kudo Bashkë – Episodi 14

17:00 23/04/2021

Pas telefonatës me Burak, prinderit e Selinit vendosin të vizitojnë vajzen e tyre.

Por si do ta presin ata kur deren e shtëpisë do e hapë Demir?

A do të mundet Selin t’i shpëtojë dhe kësaj situatë?

Çfarë kujtimesh ka Demir nga e shkuara e tij?Të ngjashme