Kudo Bashkë – Episodi 15


Kudo Bashkë – Episodi 15

17:00 24/04/2021

Selin pas asaj çfarë ndodhi me prinderit, paralajmëron Burakun të qendrojë larg saj.

Si do ta presë Alara faktin që tashmë projektin e saj e ka në dorë Burak?

Cila do të jetë arsyeja që Demir do t’u tërheqë vemëndjen Selinit dhe Merves?Të ngjashme