Kudo Bashkë – Episodi 17Kudo Bashkë – Episodi 17

17:00 27/04/2021

A do ta bindin Lejla dhe Firuze Demirin që ai të qëndrojë të paktën një natë  në shtëpinë e tyre?

Çfarë do t’i komunikojë Jellderem Demirit?

Ky i fundit futet fshehurazi në shtëpinë e Selinit.

A do të mundet prinderit e kësaj të fundit ta zbulojnë atë?Të ngjashme