Kudo Bashkë – Episodi 18Kudo Bashkë – Episodi 18

17:00 28/04/2021

Si do të shkojë takimi mes Selin, Demir dhe Jëlldërëm?

A do ta pëlqejë ky i fundit projektin e Selinit?

Çfarë do të kërkojnë Lejla dhe Firuze nga mamaja e Selinit?

Selin mëson nga Vedat më shumë rreth Demirit.

Çfarë po ndodh tashmë me ndjenjat e saj?Të ngjashme