Kudo Bashkë – Episodi 20Kudo Bashkë – Episodi 20

17:00 30/04/2021

Cila është arsyeja që Demir nuk i ka marrëdhëniet e mira me babain e tij?

Bora dhe Merve vendosin të martohen në fshehtësi.

Tashmë Selin dhe Demir nuk mund ta fshehin më pëlqimin që kanë për njëri-tjetrin.

Për çfarë do të flasë Selin me Vedatin, shokun e ngushtë të Demirit?Të ngjashme