Kudo Bashkë – Episodi 21Kudo Bashkë – Episodi 21

17:00 01/05/2021

Çfarë po planifikojnë kësaj here Firuze dhe Lejla?

Selin i dhuron Demirit një lule të marrë nga Vedati.

Tashmë ata sa vijnë dhe bëhen më të afert me njëri-tjetrin.

Çfarë do të thuhet mes Alarës dhe Burakut?Të ngjashme