Kudo Bashkë – Episodi 22Kudo Bashkë – Episodi 22

17:00 03/05/2021

Prinderit e Selinit organizojnë një festë surprizë për të bijen e tyre duke i mbledhur gjithë shoqërinë e saj në shtëpi.

Çfarë po ndodh mes Selin dhe Demir?

A do të zbulohet që kto të dy ndajnë të njëjtën shtëpi?

Burak dhe Ferruh përfitojnë nga situata dhe hyjnë fshehurazi në dhomen e fotografive të Selinit…Të ngjashme