Kudo Bashkë – Episodi 26


Kudo Bashkë – Episodi 26

17:00 07/05/2021

Për çfarë do të flasë Jëlldërëm me Demirin?

Selin e mërzitur rreth udhëtimit të Demirit me Alaren debaton me tone të ashpra me të.

Si do të  shkojë tashmë marrëdhënia e tyre?

Alara dhe Burak ndërkohë vazhdojnë të thurin planet e tyre për të distancuar Demirin me Selinin?Të ngjashme