Kudo Bashkë – Episodi 28Kudo Bashkë – Episodi 28

17:00 10/05/2021

Alara bën planet e udhëtimit të saj në Paris me Demirin para syve të Selinit.

Demir nga ana tjetër akuzon Selin se i ka vjedhur atij pasaportën.

Çfarë do të thuhet mes Vedatit dhe Demirit?

Alara vazhdon të acarojë nervat e Selinit duke i ardhur asaj në shtëpi…Të ngjashme