Kudo Bashkë – Episodi 33Kudo Bashkë – Episodi 33

17:00 15/05/2021

Tashmë të gjithë presin vendimin e Demirit që do të marrë në lidhje me Boren dhe Merven.

Çfarë do të thuhet mes Demirit dhe Vedatit?

Selin dhe Demir kthehen në shtëpinë e tyre.

Si do të jetë tashmë takimi i tyre i parë pas asaj puthjeje?Të ngjashme