Kudo Bashkë – Episodi 37
Kudo Bashkë – Episodi 37

17:00 20/05/2021

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Demirit dhe Selinit?

Kush do të jetë njeriu që do të vijë në shtëpinë e tyre dhe çfarë qëllimi ka ai?

Si është gjendja shëndetësore e Burakut?

Demir bëhet pjesë e një debati mes Alarës dhe Selinit. Anën e kujt do të mbajë ai?

Të ngjashme