Kudo Bashkë – Episodi 4Kudo Bashkë – Episodi 4

17:00 12/04/2021

Cili do të jetë plani i rradhës i Selinit për t’i nxirë jetën Demirit?

A do të mundet Bora të rregullojë marrëdhënien e tij me Ajden?

Kush do të jetë gruaja që Burak dhe Ferruh do të takojnë?


Të ngjashme