Kudo Bashkë – Episodi 44


Kudo Bashkë – Episodi 44

17:00 28/05/2021

Demir dhe Selin të lumtur kërcejnë në mes të rrugës.

Çfarë plani po thurin Burak dhe Ferruh?

Selin ngacmohet seksualisht nga një klient i saj. Çfarë do të bëjë Demir kur të mësojë mbi këtë gjë?

A ka gisht Burak në këtë çfarë i ndodhi Selinit?Të ngjashme