Kudo Bashkë – Episodi 5Kudo Bashkë – Episodi 5

17:00 13/04/2021

Çfarë do të thuhet mes Burak dhe Selin?

Firuze dhe Lejla ftojnë Demirin dhe Selin për darkë në shtëpinë e tyre në mënyrë që t’i afrojnë më shumë me njëri tjetrin.

Kush do të jetë personi i parë që do të zbulojë mbi bashkëjetesën e Demirit dhe Selinit?Të ngjashme