Kudo Bashkë – Episodi 52
Kudo Bashkë – Episodi 52

17:00 07/06/2021

Selin nxjerr Ejlylin nga spitali dhe e fton atë në shtëpinë e saj.

Por si do të jetë përballja mes saj dhe Demirit?

Si do ta presë ajo që tashmë zemra e Demirit i perket Selinit?

Demir dhe Selin shijojnë ca momente romantike.

A do të ketë guxim Demir t’i rrefejë asaj gjithë të vërtetën?

Të ngjashme