Kudo Bashkë – Episodi 54
Kudo Bashkë – Episodi 54

17:00 09/06/2021

Per çfare do të flasin Merve dhe Demir?

Çfarë do të bëjë ky i fundit që ajo të ndihet më mirë?

Ajda përballet me një surprizë aspak të pakëndshme nga Ibo.

Me kë do ta prezantojë ai të dashurën e tij?

Demir nga aan tjetër po përgatit një surprizë për Selinin…

Të ngjashme