Kudo Bashkë – Episodi 55
Kudo Bashkë – Episodi 55

17:00 10/06/2021

Demir, Vedat dhe Ibo përfshihen në një sherr.

Demir përgatit një surprizë për Selinin. Për çfarë bëhet fjalë?

Ejlyl vendos të bashkëpunojë me Selinin për një klient të rëndësishëm të kompanisë.

Si do ta presë Demir këtë gjë?

Të ngjashme