Kudo Bashkë – Episodi 56
Kudo Bashkë – Episodi 56

17:00 11/06/2021

Demir me Burak nga njëra anë dhe Selin me Ejlyl nga ana tjetër kalojnë kohë së bashku për shkak të punës.

Burak i tregon Demirit se ai tashmë është në dijeni rreth të kaluarës së tij më Ejlylin.

Si do ta presë Demir këtë?

Çfarë do të thuhet mes Ejlyl dhe Selin?

Të ngjashme