Kudo Bashkë – Episodi 57
Kudo Bashkë – Episodi 57

17:00 12/06/2021

Vedat dhe Merve tashmë sa vijnë dhe bëhen më të afert me njëri-tjetrin.

Demir shkon të takojë Selinin.

Si do të jetë takimi i tyre në vetem një ditë larg njëri-tjetrit?

Ejlyl e dëshpëruar gjen ngushëllim në krahët e Burakut…

Të ngjashme