Kudo Bashkë – Episodi 58
Kudo Bashkë – Episodi 58

17:00 14/06/2021

Burak dhe Ejlyl sa vijnë dhe bëhen më të afert me njëri-tjetrin.

Çfarë do të thuhet mes tyre?

Ejlyl i bën dhuratë Selinit një unazë që për të ka shumë kujtime nga e kaluara e saj.

A do ta pranojë Selin atë?

Çfarë po e mundon Demirin?

Të ngjashme