Kudo Bashkë – Episodi 59
Kudo Bashkë – Episodi 59

17:00 15/06/2021

Demir çon Selinin në shtëpinë e vjetër të prindërve të tij dhe i rrëfen asaj se kush është Ejlyl në të vërtetë.

Si do ta presë Selin gjithë këtë? Çfarë do të kërkojë Ejlyl nga Vedat?

Çfarë do të vendosin të bëjnë Burak dhe Ejlyl me fotot e Jelldërëm?

Të ngjashme