Kudo Bashkë – Episodi 6Kudo Bashkë – Episodi 6

17:00 14/04/2021

Selin dhe Demir shkojnë bashkë në një festë të organizuar nga kompania e tyre.

Çfarë do t’i ndodhë Selinit gjatë asaj festë?

Burak hyn fshehurazi në shtëpinë e Demirit. Çfarë po kërkon ai aty?

A do të mund të zbulojë Demir se kush ka hyrë në shtëpinë e tij?Të ngjashme