Kudo Bashkë – Episodi 60
Kudo Bashkë – Episodi 60

17:00 16/06/2021

Çfarë do të ndodhë tashmë me marrëdhënien mes Demirit dhe Selinit?

A do të jetë kjo e fundit e gatshme që ta falë atë për hir të dashurisë?

Nga ana tjetër Burak dhe Ejlyl shkëmbejnë puthjen e tyre të parë.

Të ngjashme