Kudo Bashkë – Episodi 63


Kudo Bashkë – Episodi 63

17:00 19/06/2021

Si do të jetë tashmë sjellja e Seherit dhe shoqeve të saj kundrejt Ejlylit?

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes kësaj të fundit dhe Burakut?

Për çfarë do të flasë Demir me Ajden?

Çfarë do të thuhet në mbledhjen mes Demir, Burak dhe Ejlyl?Të ngjashme