Kudo Bashkë – Episodi 66


Kudo Bashkë – Episodi 66

17:00 23/06/2021

Ku do të strehohet tashmë Demir?

Si po e përjeton Selin largimin e tij?

Çfarë do të thuhet mes Burak dhe Ejlyl?

Demir rikthehet në shtëpi me një dokument në dorë ku i lë të gjithë shtëpinë Selinit.

A do ta pranojë kjo e fundit këtë gjë?Të ngjashme