Kudo Bashkë – Episodi 72


Kudo Bashkë – Episodi 72

17:00 30/06/2021

Për çfarë do ta paralajmërojë Jëlldërëm Burakun?

Marrëdhënia e Selin dhe Demir më në fund ka filluar të përmirësohet.

Krimi ekonomik shkon në kompaninë Artemin.

Burak, Demir dhe Ferruh merren në pyetje në komisariat. Për çfarë  akuzohen ata?

Çfarë do të thuhet në biseden mes Demir dhe Burak?  


Të ngjashme