Kudo Bashkë – Episodi 73


Kudo Bashkë – Episodi 73

17:00 01/07/2021

Demir dhe Selin tashmë të lumtur shijojnë dashurinë e tyre.

Po marrëdhënia mes Burak dhe Ejlyl si po shkon?

Çfarë do të thuhet në biseden mes këtyre dy të fundit dhe Demirit me Selinin?

Demir ka një lajm të trishtë për punonjësit e tij…


Të ngjashme