Kudo Bashkë – Episodi 74Kudo Bashkë – Episodi 74

17:00 02/07/2021

Tashmë Artemin braktiset nga të gjithë punonjësit e tij.

Si do të jetë ndarja mes tyre?

Merve nga ana tjetër tashmë kërkon të punojë më Vedatin.

Çfarë propozimi kanë Merve, Ajda, Ibo dhe Vedat për Selinin dhe Demirin?
Të ngjashme