Kudo Bashkë – Episodi 8Kudo Bashkë – Episodi 8

17:00 16/04/2021

Selin dhe Demir dalin nga burgu falë ndihmës së Jellderëmit.

Çfarë do të thuhet në përballjne mes këtij të fundit dhe Demirit?

Cila është levizja e rradhës e Burak?

Demir ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë punonjësit e tij…Të ngjashme