Kudo Bashkë – Episodi 9


Kudo Bashkë – Episodi 9

17:00 17/04/2021

Ibo dhe Ajda tashmë sa vijnë dhe afrohen më shumë me njëri-tjetrin.

Burak me ndihmen e Borës fotografon Jellderëmin me një grua tjetër në mënyrë që ta shantazhojë atë.

Selin fillon të xhelozojë mbi afrimitetin qe demir ka me Alarën.

Çfarë do të kërkojë Burak nga Selin?Të ngjashme