Fundviti dhe ditët e para të Janarit pritet të shoqërohen me ngrica dhe reshje dëbore në të gjithë vendin. Moti i keq pritet të shkaktojë vështirësi në disa akse rrugore, ku këshillohet të bëhet kujdes.