KUR PASIONI KTHEHET NE PROFESION DHE REKI METODA JAPONEZE E MEDITIMIT!

KUR PASIONI KTHEHET NE PROFESION DHE REKI METODA JAPONEZE E MEDITIMIT!

08:32 23/03/2015

Te ftuar:

Denisa Kona – Kryeredaktore e gazetave “Molla e shëndetit ” dhe “Shëndeti Bio”

Erieta Koliqi Gajtani – Stiliste &Piktore

Katerina Kallanxhi – Pedagoge në Universitetin e Tiranës/Drejtore e “Lets Network Albania”

Shpëtim Hoxha – Operator i Reiki-t
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi