KUR PRINDERIMI KTHEHET NE ABUZIV, SI TE MBROJME KAFSHET SHTEPIAKE NGA TE FTOHTET DHE SI TE KUJDESEMI PER FLOKET DHE FYTYREN GJATE VERES!UKT
Grupi