Kush janë të dënuarit që duhet të deklarojnë pasurinë para OFLKush janë të dënuarit që duhet të deklarojnë pasurinë para OFL

15:17 29/10/2020

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda, Operacioni Forca e Ligjit i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, shtetasve:

Gentian Ajazi banues në Elbasan, i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”;

Artan Brahja banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”, e kryer në bashkëpunim;

Bashkim Shijaku (Serani, Tresa) banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

Rigers Leka banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”, e kryer në bashkëpunim;

Medi Peposhi banues në Tiranë, dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme. /tvklan.al
Të ngjashme