KUSH VJEN PER DREKE? – EMISIONI 206 – TV KLAN

KUSH VJEN PER DREKE? – EMISIONI 206

Emision: 12.07.2018

Të ftuar:

Elda Laze dhe Idriz Batha

Kategori
Kush vjen për drekë
0 Komente

Përgjigju

*

*Procredit


Emisione